Ecopack Fluvià Una nova generació d'envasos ecològics provinents de materials renovables

Compromís Ecològic

Durant els nostres 30 anys d'història, a mesura que la nostra empresa creixia i ampliava les seves instal·lacions i maquinària, la innovació i la recerca de nous productes respectuosos amb el medi ambient ha estat una motivació constant per a nosaltres.

El primer pas va ser l'el·laboració de les primeres bosses de plàstic degradables: les anomenades BIODEGRADABLES y les FOTODEGRADABLES. Les primeres es degraden per l'acció de microorganismes que faciliten el trencament de la seva estructura molecular fins arribar a un estat que facilita la seva degradació en el medi ambient. Les segones, es degraden en absorbir la llum solar que trenca les cadenes moleculars.

Actualment la política de Plàstics del Fluvià és renovar el seu compromís amb el medi ambient. Per això proposem l'ús responsable dels envasos amb la creació de la línia de productes EcoPackFluvià, una línia totalmente ECOLÒGICA, 100% BIODEGRADABLE i COMPOSTABLE fabricada amb FÈCULA DE PATATA.

Volem satisfer la demanda d'un àmpli col·lectiu que, com nosaltres, busca garantir el respecte al medi ambient.

Els esforços individuals i l'aportació d'empreses com la nostra donen un pas endavant cap a la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. 

 

ECOPACK FLUVIÀ®    Ctra. d'Olot, 5  ·  17857 SANT JOAN LES FONTS (Girona)

Tels. 972 29 08 33  ·  972 29 21 20    Fax. 972 29 02 45