Ecopack Fluvià Una nova generació d'envasos ecològics provinents de materials renovables

EcoPack Fluvià®

Per satisfer les demandes d'un mercat cada vegada més compromès amb la conservació del medi ambient, hem creat EcoPackFluvià, una línia d'envasos 100% ECOLÒGICS fabricats amb FÈCULA DE PATATA.

EcoPackFluvià, té el certificat de GARANTIA DE QUALITAT AMBIENTAL de la Generalitat de Catalunya i el certificat de compliment de la NORMATIVA EUROPEA EN13432, que garanteix la compostabilitat del producte, i que atorga la firma Vinçotte.

La FÈCULA DE PATATA és una matèria primera revolucionària que té les mateixes característiques físiques i mecàniques que els tradicionals envasos de plàstic. A diferència d'aquests, els envasos fabricats amb FÉCULA DE PATATA són totalmente BIODEGRADABLES i COMPOSTABLES i contribueixen a la reducció de residus afavorint el procés de compostatge de la deixalla orgànica transformant-se en adob per a la terra.

Els envasos EcoPackFluvià fabricats amb FÈCULA DE PATATA mantenint intactes les seves propietats físiques i mecàniques mentre estan emmagatzemats en llocs secs. Quan entren en contacte amb la terra, es descomponen convertint-se en adob.

Les característiques d'aquest material ens permet la fabricació de TOT TIPUS DE BOSSES i ENVASOS personalitzats, totalment COMPOSTABLES i ECOLÒGICS així com la manufacturació de BOSSES D'ESCOMBRARIES ideals per a la tria selectiva de la bossa orgànica.

 

ECOPACK FLUVIÀ®    Ctra. d'Olot, 5  ·  17857 SANT JOAN LES FONTS (Girona)

Tels. 972 29 08 33  ·  972 29 21 20    Fax. 972 29 02 45